Kalendarium

Akademien för Insolvensrätt vid Karlstads universitet bjuder in till ett evenemang om samtyckeslagen och därmed sammanhängande frågor. Advokaten Björn Hurtig från advokatbyrån Hurtig & Partners kommer att reda ut begreppen och diskutera olika bevisfrågor som kan förekomma i den typen av brottsmål. Samtyckeslagen har varit omdiskuterad och den infördes trots att flera remiss instanser motsatte sig detta. Lagrådet fram- höll särskilt att lagstiftningen är otydlig.
Samverkan med näringsliv och offentlig verksamhet är viktigt både för oss och våra studenter. Därför har vi skapat många olika typer av mötesplaser där studenter och deras framtida arbetsgivare kan knyta kontakter, till exempel Handelsfrukost. Frukosten serveras kl.8.30 och 9.00 börjar föredraget, som håller på fram till kl.10.00. Anmäl dig senast fredag 9 november på handelsfrukost@kau.se.
Akademien för Insolvensrätt och Värmlands jurist- förening har nöjet att inbjuda till ett evenemang om företagsrekonstruktion med en panel bestående av:Jan-Åke Jonsson tidigare vd för SAAB Automobile. Jan-Åke var verksam som vd under den tid SAAB Automobile genomgick företagsrekonstruktion. Christian Andersch, advokat och delägare i Rosengrens Advokatbyrå och specialiserad på konkursförvaltning och företagsrekonstruktioner.
"Orchestrating Transformation to meet Global Challenges - in the light of Agenda 2030" är rubriken på Handelshögskolans Sustainability Day 2018. Medverkar gör Malin Pellborn - chef för Hållbarhet & Kommunikation, SBAB Margareta Friman - prorektor, Karlstads universitet Per Kristensson - företståndare för CTF, Centrum för tjänsteforskning, Karlstads universitet
Handelshögskolans årliga dag om hållbarhetsfrågor. Mer information om program och lokal kommer längre fram, men pricka in i almanackan redan nu!
Samverkan med näringsliv och offentlig verksamhet är viktigt både för oss och våra studenter. Därför har vi skapat många olika typer av mötesplaser där studenter och deras framtida arbetsgivare kan knyta kontakter, till exempel Handelsfrukost. Frukosten serveras kl.8.30 och 9.00 börjar föredraget, som håller på fram till kl.10.00. Anmäl dig senast fredag 7 december på handelsfrukost@kau.se.
Subscribe to Kalendarium