Kalendarium

Bodil Borison, tidigare chefsåklagare vid Åklagarmyndigheten och Ekobrottsmyndigheten, går igenom två av de vanligaste ekobrotten: skattebrott och bokföringsbrott.
Välkommen till seminarium om Funktionsförsäljning - Redovisning, beskattning, civilrätt, med bland andra Jan Kellgren, biträdande professor och Olle Karlsson, affärsjurist, båda från Linköpings universitet. För mer information kontakta stefan.olsson@kau.se  
Akademien för Insolvensrätt och Värmlands jurist- förening har nöjet att inbjuda till ett evenemang om företagsrekonstruktion med en panel bestående av:Jan-Åke Jonsson tidigare vd för SAAB Automobile. Jan-Åke var verksam som vd under den tid SAAB Automobile genomgick företagsrekonstruktion. Christian Andersch, advokat och delägare i Rosengrens Advokatbyrå och specialiserad på konkursförvaltning och företagsrekonstruktioner.
Samverkan med näringsliv och offentlig verksamhet är viktigt både för oss och våra studenter. Därför har vi skapat många olika typer av mötesplaser där studenter och deras framtida arbetsgivare kan knyta kontakter, till exempel Handelsfrukost. Frukosten serveras kl.8.30 och 9.00 börjar föredraget, som håller på fram till kl.10.00. Anmäl dig senast fredag 7 december på handelsfrukost@kau.se.
Prenumerera på Kalendarium