Meny

Sen anmälan till kurser och program

På flera utbildningar är det möjligt att antas trots att man anmäler sig sent. Om du har missat sista anmälningsdag kan det därför vara möjligt att göra en sen anmälan till kurser. Din anmälan placeras i kö utifrån den dag då den kom in, förutsatt att den är komplett.

Om anmälan inte är fullständig rangordnas den efter den dag då din behörighet styrktes. Om du är behörig antas du i mån av plats, efter alla som har sökt i tid. Glöm inte att skicka med betyg och andra handlingar som styrker din behörighet!


Webbanmälan

En sen anmälan gör du enklast via webbplatsen antagning.se. Alla våra utbildningar presenteras även här på kau.se. Varje kurs och program har en "ansök nu"-knapp som leder dig direkt till rätt sida på antagning.se, där du gör din anmälan. Observera att "ansök nu"-knappen inte med automatik innebär att det finns lediga platser kvar på utbildningen. Om det dessutom saknas en "lägg till"-knapp när du väl kommit till antagning.se, innebär det i de flesta fall att utbildningen är stängd för sen anmälan eller att den är inställd.

 

 

Hitta din utbildning