Stöd i början av studierna

Som ny student finns en hel del extra stöd att få för att du ska komma igång med dina studier på ett bra sätt. Det kan handla om allt från kurser i studieteknik och hur man effektiv söker information på internet, till att få de anpassningar som en eventuell funktionsnedsättning kräver.

På följande sidor hittar du mer information om det stöd du kan få nu i början av dina studier. Missa inte ordlistan med vanliga ord och uttryck som du kommer att stöta på under din tid hos oss.

Framgångsrika studier

Vi har samlat en rad olika aktiviteter och stödfunktioner under rubriken Framgångsrika studier. Tanken är att du ska få stöd och service för att du ska nå din fulla potential. Det kan handla om studieteknik, stödjande samtal, inspirerande kurser eller att bli bäst på att skriva akademiska texter eller utnyttja bibliotekets resurser.

Besök gärna webbsidorna om Framgångsrika studier. Här kan du se vår aktivitetskalender och få mer information om andra former av studiestöd, samt boka tid.

Tipsa en vän Dela på Facebook Dela på Twitter Dela med andra